Szórakozás

Gregor Bernadett perel és kitárulkozik

A szép színésznő őszintén vallott magánéletéről a Reflektor magazinnak. Azt mondja, nem hiszi, hogy az ő élete más lenne, mint bárkié.

Gregor Bernadettről rengeteg rágalmazó cikk született az elmúlt időszakban. A híresség nem titkolja, beperelte az érintetteket és ügye jól is áll, mégsem ez számára a legfontosabb. Mindig arra törekedett, hogy megvédje a gyerekeit.

„Bence fiam 17 éves lesz, nem mindegy, hogy ő mit olvas, vagy mit mondanak neki. Azt gondolom, hogy mindenkinek az életében vannak hullámvölgyek. Semmi nem történt velem, ami mással ne történt volna meg. Amióta pedig anya vagyok, azóta nekem a gyerekeim a legfontosabbak. A válságos helyzetekben sem voltam velük türelmetlenebb. A saját problémáimat a gyerekeimre nem vetítettem ki. Soha egy hangos veszekedést nem hallottak, ami nagyon fontos” – mesélte a színésznő az RTL Klub kamerái előtt.

Azt is elmondta, most nagyon boldog a férjével és gyermekeivel. Az ötéves fiúcska nagyon kiegyensúlyozott, rajong az állatokért. Nagyon ragaszkodik anyukájához, ami nem véletlen. Berni szerint ez azért lehet, mert érett nőként szülte és nagyon sok időt töltött vele. A színésznő kisfiát is megmutatta a Reflektor nézőinek. Ha nem láttad, itt megnézheted.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik