Szórakozás

Ő az a szexbomba, aki miatt Ashton Kutcher válik?

mila-kunis (mila kunis, )
mila-kunis (mila kunis, )

Bár hivatalosan még nem vált el, Ashton Kutcher mégis úgy gondolta, hogy új szintre helyezi régi barátságát Mila Kunisszal.

Az elmúlt két hónapban egyre többet lehetett együtt látni Ashton Kutchert és Mila Kunist. Ám miután több mint tíz éve kiváló barátok, semmi gyanús nem volt a találkáikban. Az elmúlt héten a színész párost többször látták együtt kávézni, motorozni és vacsorázni is. Ezen alkalmakkor pedig Mila igencsak kicsípte magát, és teljes randifelszerelésben ücsörgött Ashtonnal az éttermekben. Pusztán barátságból ilyet aligha tenne, és nem is tett régebben. Az is árulkodó, hogy az éjszakákat is egymásnál töltötte a párocska. Szinte biztos, hogy romantikusra fordult a viszonyuk.

Demi Moore lassan exférje és a szemével milliókat megbabonázó Kunis persze tagadnak. Ők még mindig azt a verziót fújják, hogy az Azok a 70-es évek show alatt annyira szoros lett a barátságuk, hogy még mindig kitart. Bár Mila máig a barátjaként emlegeti Justin Timberlake-et is, és nem a volt pasijaként. Jessica Biel azonban valamiért csak le lett építve JT mellől, amikor Milával kezdett haverkodni.


Most pedig már randizgatnak

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik