Szórakozás

Eltűnt a ValóVilág szőkéje

VV Zsófi (VV Zsófi)
VV Zsófi (VV Zsófi)

Az utóbbi időben semmit nem hallani VV Zsófikáról, pedig miután kiesett a játékból, még a csapból is ő folyt. A Hír24 megtudta, hogy a szőkeség miért tűnt el, és mi van vele.

Szerencsénk volt, hogy Zsófika felvette a telefont, ugyanis csak átmenetileg tartózkodott Magyarországon. Elárulta, egy ideje Németországban dolgozik, de nem az erotikus iparban, hanem a vendéglátásban keresi a kenyerét.

Az egykori villalakó nem tagadja, a médiába nem tudott érvényesülni, nagyon keveset keresett, ezért úgy döntött, mással próbálkozik.

„Túlságosan szeretem a pénzt, ezt be kell vallanom. A médiában pedig számomra nem volt hely. Ezért visszamentem pultosnak, először korábbi munkahelyemre, a Balatonra, majd Németországba hívtak mixerkedni” – mesélte a szőke lány, aki bevallotta, németül csak keveset beszél, de az szerinte arra épp elég, hogy megértesse magát. Angolból viszont jó, így mindenképpen megállja a helyét a külföldi bárban is.

Zsófikát arról is megkérdeztük, hogy van jelenleg az egészségi állapota. Korábban aggasztó híreket hallottunk róla. Megerősítette, hogy tavaly nőgyógyászati problémával küzdött, ami azt jelentette, sokáig nem menstruált. Az orvosok nem tudták, mi okozza nála a problémát, de hormonkészítményeket kapott, amitől viszont felpuffadt. Az egykori VV-s azt állítja, miután abbahagyta a gyógyszerek szedését, minden helyreállt a szervezetében. Most már jól van és kicsattan az egészségtől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik