Szórakozás

A királynő utálja Katalint, ezért alázza

erzsébet királynő-katalin hercegnő (erzsébet királynő, katalin hercegnő, )
erzsébet királynő-katalin hercegnő (erzsébet királynő, katalin hercegnő, )

II. Erzsébet úgy érzi, hogy Kate Middleton túlzottan népszerű, ezért ott alázza, ahol csak tudja.

Eddig is sokat hasonlítgatták Kate Middletont Diana hercegnőhöz, de most már egyre biztosabb, hogy ugyanaz lesz a sorsuk bizonyos szempontból. A királynő ugyanis Katalint is egyre jobban utálja, akárcsak Lady D-t anno.

II. Erzsébet úgy érzi, Vilmos felesége túlságosan népszerű a nép körében, amivel elhomályosítja őt. Ez pedig megengedhetetlen, hiszen nem a királyi család született tagja. Erre egyébként megalázó módon mindig emlékezteti is a nagyobbik Middleton-lányt.

Az uralkodó elrendelte, hogy Katalin pukedlizzen a királyi család minden egyes tagja előtt, ha nincs mellette Vilmos. Vagyis még András és Fergie, tőle jóval fiatalabb lányainak is. Ezt a szokást a nyilvános eseményeken is tartania kell. Ezzel az a célja Erzsébetnek, hogy Katalin önbizalmát letörje, és hogy visszaszorítsa a szexis hercegnő szereplését.

Emellett Katalin öltözködésébe is beleszól a királynő. Így most kénytelen kevésbé divatos ruhákat magára ölteni. A legfájóbb viszont az lehet neki, hogy az anyaságtól is el lett tiltva erre az évre. 2012 ugyanis Erzsébet uralkodásának hatvanadik évfordulójáról kell, hogy szóljon, és nem egy újabb trónörökös érkezéséről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik