Szórakozás

Így védik meg Tolvai Reni melleit

kállay-saunders-tolvai (kállay-saunders andrás, tolvai renáta, )
kállay-saunders-tolvai (kállay-saunders andrás, tolvai renáta, )

Tolvai Reni Viva Cometen viselt ruhájával kapcsolatban többen kinyilvánították véleményüket, csupán az énekesnő párja, Kállay-Saunders András hallgatott. Most azonban megtörte a csendet.

Tolvai Reni szerelme a TV2 Aktívjának mondta el véleményét. “Reni ruháját először láttam a Cometen és nekem tetszett” – kezdte az énekes. “Sokan mondják, hogy túl extrém” – tette hozzá és arról is beszélt, nem érti, miért szólnak bele mások abba, ki, mit visel.


“Ha például Beyonce vett volna fel olyan ruhát Amerikában, mint amit  Reni a Cometre, senki nem szólt volna bele, senki nem kritizálta volna” – fogalmazott Reni szerelme. András szerint Reni szép volt az extravagáns ruhában, nem feltűnő akart lenni, hanem így érezte jól magát.

Kállay-Saunders András reagált Reni testalkatára vonatkozó kritikákra is. Úgy véli, ma az ideális alakú lány úgy néz ki, mint aki nem evett negyven éve, ez sem neki, sem sok más férfi számára nem szexi. “Reni nem egy nagydarab nő, normális, semmi baj sincs vele” – védte meg kedvesét az énekes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik