Szórakozás

Titkok Erős Antónia ikreiről

Erős Antónia ritkán mutatja meg ikreit, és beszélni is csak szűkszavúan szokott Szonjáról és Mátyásról. Ezért is számít kuriózumnak, hogy most elárult néhány titkot a kicsikről.

Idén nyáron lesznek háromévesek az RTL Klub Híradósának gyermekei. Antónia nagyon ügyel arra, hogy a kicsiket elrejtse a kíváncsiskodó tekintetek elől, nem pózol velük újságok címlapjain.

Az RTL Klub Csak csajok című műsorában az ikrek közös és titkos jelrendszeréről volt szó, az ismert híradós ekkor árult el néhány titkot kislányáról és kisfiáról. Azt mondja, ikrei viszonylag korán kezdtek el beszélni, s bár titkos nyelvet nem használtak egymás között, de a szoros kötelék valóban látszik a gyerekeken.

Antónia azt mondja, már a kicsik szemvillanásából is látja, hogy egymásra gondolnak, de olyan is van, hogy minden előzmény nélkül, csak úgy spontán megölelik egymást. Az ikrek se veled, se nélküled kapcsolatban vannak, ha az egyik nincs ott, olyan, mint ha a másik kibillenne az egyensúlyából – fogalmazott az ismert televíziós.


Antónia szerint gyermekei legtöbbször csak együtt érzik magukat egésznek, amin szerinte a későbbiekben változtatni kell. Ezzel szemben közöttük is van vezéregyéniség. Az ismert anyuka elárulta, hogy kislánya sokkal harsányabb, mint a kisfia, mindenkihez bátran odamegy és beszélgetést kezdeményez. Antónia azt is megfigyelte, hogy gyermekei rengeteget tanulnak egymástól is, hiszen ha az egyik például megismer egy kifejezést, a másik is hamarosan használni kezdi.

Antónia azt sem titkolta, hogy kőkemény feladat ikergyermekeket nevelni, amellett, hogy a világ legszebb dolga is egyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik