Szórakozás

Katie Holmes szeretné nevelni lányát

Katie Holmes szeretné nevelni Tom Cruise-zal közös lányát a válás után: a színésznő kizárólagos felügyeleti jogot szeretne hatéves lánya, Suri felett.

Amerikai médiabeszámolók szerint a kizárólagos felügyeleti jog szerepel a válókeresetben, amelyet Katie Holmes adott be csütörtökön. A színésznő ügyvédje pénteken arról beszélt, hogy a színésznő legfőbb gondja – mint mindig – hogy a lánya érdekeit tartsa szem előtt.

A Los Angeles Times című lap szerint a legújabb filmjét Izlandon forgató Cruise-t meglepte, hogy felesége beadta a válókeresetet. A világhírű színész kedden, július 3-án lesz 50 éves, és korábbi hírek szerint az északi szigeten szerette volna megünnepelni születésnapját “széles körben”.

Tom Cruise 2006-ban vette el a most 33 esztendős Holmest: egy olasz kastélyban tartották a menyegzőt, miután a színész Oprah Winfrey televíziós show-jában a kanapén ugrálva kiáltotta világgá, hogy szerelmes. A házaspár hatesztendős kislánya, Suri csaknem olyan gyakran szerepel a bulvárlapokban, mint híres szülei. Tom Cruise a szcientológia egyház tagjaként is rendszeresen témát adott a magazinoknak. Katie Holmesszal az egyház szertartása szerint keltek egybe. A sztárpár válási szándékáról először a People magazin adott hírt.

A sztár, aki legutóbb Mindörökké rock című filmjével jelentkezett a mozikban, korábban már kétszer volt nős: Mimi Rogersen kívül Nicole Kidmant is elvette, akivel két gyermeket neveltek. Katie Holmesnak ez volt az első házassága.

A tmz.com celebportál korábban arról írt, hogy Tom Cruise és Katie Holmes legutóbb februárban jelent meg együtt. Holmes a Mindörökké rock egy beharangozó eseményére sem kísérte el férjét és a hollywoodi társasági eseményeken is rendre csak egyikük jelent meg. A portál 275 millió dollárra taksálta a pár vagyonát. A színészek házassági szerződést kötöttek, mielőtt egybekeltek.

Nem Katie Holmes és Tom Cruise az egyetlen a sztárpárok közül, akik az utóbbi időben elváltak: erre a sorsra jutott Demi Moore és Ashton Kutcher, Madonna és Guy Ritchie, Paul McCartney és Heather Mills, valamint a topmodell Heidi Klum és a popsztár Seal házassága is. Cruise-ék válásának hírére Heidi Klum azt mondta: szerinte a válás nem a világvége.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik