Szórakozás

Padlón volt a 16 éves megasztáros

Lakatos Yvettre februárban rátalált a szerelem, csak eddig titkolta. A fiatal lány boldogabb, mint valaha, hiszen karrierje is felfelé ível.

Rendkívül megviselte Lakatos Yvette-et az év elején történt szakítása. A fiatal lányt váratlanul hagyta ott kedvese, Ádám, aki a távolság miatt vetett véget másfél éves szerelmüknek. A Megasztár felfedezettjét akkor nagyon megviselték a történtek, hiszen úgy érezte, máshogy is megoldhatták volna a dolgot.

Azonban Ádám erre nem volt hajlandó, s inkább az elválás mellett döntött. Bár a történtek váratlanul érték a fiatal lányt, a boldogság hamar újra rátalált. Yvette ugyanis február óta boldog párkapcsolatban él mostani kedvesével, Dáviddal. A fiatalok egy gimnáziumba járnak, régóta ismerik egymást, így a kapcsolat szinte adott volt.

Ráadásul most a távolság sem jelent számukra problémát, hiszen mindketten péceliek, így kapcsolatuknak egyetlen hátráltató tényezője sem maradt. Úgy tűnik Lakatos Yvette most végképp kilábalt a rossz periódusból, melyet mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy zenei karriere is fellendülőben van.

A Megasztár énekesnője a napokban első videoklipjével is debütált, melyet a Varga-testvérek, Viktor és Valentin rendeztek. Lakatos Yvette most igazán jól érzi magát a bőrében, s bízik benne, hogy számával nagy sikert arat majd, s hamarosan egy új albummal is megörvendeztetheti rajongóit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik