Szórakozás

Kamerák előtt panaszkodott Karda Bea

Szeretetre, elfogadásra vágyik, helyette pedig bántást és kritikát kap Karda Bea. Az énekesnő úgy véli, rossz felé tart a világ.

“Nem vagyok mindig vidám, de szeretem az embereknek azt az arcomat mutatni” – vallotta Joshi Bharatnak Karda Bea. “Sokan nem látnak emögé, de ez nem is baj” – tette hozzá, de leszögezte, azt is elmondja, ha baj van vele, ám sokan nem hisznek neki, azt gondolják, csak megjátssza magát. “Az emberek meghallgatnak, de fáj, hogy a panaszkodásomat nem veszik komolyan” – mesélte. “Nem érdekel senkit, hogy nekem bajom van, mindenki a szépet, a jót várja tőlem”  – folytatta.


“Mindig meg akartam felelni az embereknek, már nem akarok. Édesapám úgy nevelt, légy jó mindhalálig, de ezt nem viszonozzák” – elemezte problémáját az énekesnő, aki szerint irigyei is vannak azért, mert hatvan felett – ahogy ő fogalmaz” nem trottyos öregasszony. “Védekezek a világ ellen” – árulta el. “Ez a világ számomra nem szép és jó, sokkal több a gonosz, rosszindulatú ember, mint régen” – panaszolta. “A hatvan év felettieket a harmincasok legszívesebben már elásnák” – vélekedik.

“A legnagyobb hibám, hogy mindig azt akartam mutatni, hogy erős vagyok, pedig belül izgulok” – mondta el Bea, aki szomorú, hogy nem kap elég szeretetet. “Azt hittem, hogy a gyerekkorom szépsége átkúszik majd a felnőttkoromba, de nem” – tette hozzá.

Az énekesnő arról is beszélt, nagyon bántja, amikor fiatal médiaszemélyiségek a nyilvánosság előtt szólnak be neki, de azt is megfogadta, ezentúl ezeknek visszavág.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik