Szórakozás

Ő Angelina Jolie magyar barátnője – Kitálal

Nem véletlen, hogy visszajár hazánkba Angelina Jolie, ugyanis tiniként már sokat hallott Magyarországról barátnőjétől.

Tegnap több, eddig soha nem látott fotó került elő Angelina Jolie múltjából. A képekben pedig nem is a fiatal Angie a legérdekesebb, hanem a mellette pózoló barátnője, akit Evelyn Ungvarinak hívnak. Jolie és a magyar lány egy általánosba jártak, majd a Beverly Hills Gimnáziumot is közösen végezték el. A közös tanulmányok alatt a legjobb barátnők lettek.

A szoros kapcsolat viszont megszakadhatott, mivel azóta nem láttuk őket együtt, és a színésznő sem emlegette Evelynt. Viszont nem felejtette el, hiszen elég valószínű, hogy a gimis évek alatt sok történetet hallhatott Magyarországról az Ungvari családnál, ami esetleg később felsejlett emlékezetében, mielőtt visszajáró vendég lett hazánkban.


…és végzős gimisekként

Evelynről sokat nem tudni, de az biztos, hogy ő is szép karriert futott be, csak éppen az üzleti életben tette le a névjegyét. A magyar származású hölgy a luxuscipőkkel és -divatárukkal foglalkozó Diavolina üzletlánc kitalálója és alapítója, a divatvilágban elismert szakember, akinek sokat adnak a véleményére. De a sztárvilágot valamiért messzire elkerüli.


Evelyn ma már nincs kapcsolatban Angelinával

Ajánlott videó

Olvasói sztorik