Szórakozás

Ő lehet az RTL legújabb sztárja Stohl helyett?

czutor-zoltán (czutor zoltán, )
czutor-zoltán (czutor zoltán, )

Gyanúsan sokszor tűnik fel mostanában az RTL Klub képernyőjén a Belmondó együttes frontembere, Czutor Zoltán. Egyesek szerint ez cseppet sem véletlen.

Újabb szóbeszéd szivárgott ki az RTL Klub háza tájáról. Egyesek tudni vélik, hogy Czutor Zoltán nem véletlenül szerepel mostanában annyira gyakran a csatorna műsoraiban. A híresség a nemrég született csemetéjét is az RTL-en mutatta meg először, ami szintén azt támaszthatja alá, hogy valóban titkos szövetség kötheti a csatornához. Szerepelt már a  a Reflektor magazinban, sőt a Csillag születikben is. Mindeközben a TV2-n sosem látni a zenészt, ami egy ismételt jel lehet arra, hogy esetleg tervei vannak vele az RTL Klubnak.

Mint ismert, nem ez lenne az első alkalom arra, hogy valaki zenészből műsorvezetővé, esetleg show-manné avanzsál az RTL-en. Emlékezzünk csak Hajós András példájára, aki önálló műsorban is megmutathatta tehetségét, de időtlen idők óta oszlopos tagja a Heti hetesnek is. A csatorna előszeretettel emel ki tehetségeket más területekről, hogy aztán műsorvezetőként is bemutatkozhassanak. Láthattunk már egykori villalakókat, énekeseket és színészeket is ilyen helyzetben. És, ha már éppen ezt említjük, azt sem hallgathatjuk el, hogy a hírek szerint Czutor Zoltán akár Stohl Andrást is válthatja valamelyik produkcióban. Igaz, a minap az RTL-nél azt nyilatkozták, a színészre mindenképpen számítanak, csak egyelőre azt nem szeretnék elárulni, hogyan tér vissza.

A Czutor Zoltánról felvetődött szóbeszéddel kapcsolatban természetesen az RTL Klubot is megkérdeztük, ahol hivatalosan annyit mondtak, mindaz, amit a zenészről beszélnek, csak pletyka.

Természetesen abban is biztosak vagyunk, ha igaz is lenne, hogy a Belmondó frontembere ősztől tévézik, a csatorna előre semmiképpen nem árulná el. Mindenesetre izgatottan várjuk, hol tűnik majd fel szeptembertől Czutor Zoltán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik