Szórakozás

Kész a halállista a TV2-nél

A Bors szerint óriási vérfürdőre készül a Jóban Rosszban producere.

Szereplők sorát írják ki a sorozatból. A karakterek alakítói féltik biztosnak hitt állásukat, de egyikük sem tudja még, mi lesz a sorsa, hiszen nemcsak maffiaháborúba csöppennek, hanem karanténba is kerülnek egy hirtelen felbukkanó trópusi vírus miatt. Így a törzsgárda több tagja távozásra kényszerülhet.

A Bors úgy tudja, tizenegyen vannak veszélyben. Köztük a Rolandot alakító Seres Dániel, aki a maffiaharc áldozata lehet. A Csillagvirág Klinika dolgozóit, így Pongrácz doktort a trópusokról behurcolt vírus mutációja veszélyezteti. Gazdag Tibor nyolc éve forgat a sorozatban, egyszer már távoznia kellett, most reméli, marad. Ha mégsem, akkor több színházi darabot vállal.

A sorozat producere elárulta, nem véletlen, hogy amerikai kasszasiker-krimikhez hasonlít a széria. Nagy Tamás szerint az a cél, hogy a Jóban Rosszban versenyképes legyen bármelyik amerikai vetélytársával, tudatosan építik a cselekményt, hogy a nézők úgy érezzék, bárki távozhat. Így megmarad az izgalom. Ugyanakkor mi pontosan tudjuk, kivel mennyi időre tervezünk – engedett betekintést a Borsnak a kulisszák mögé a producer.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik