Szórakozás

Rekordokat döntött az idei VIVA Comet

Az idén tizenkettedik alkalommal megrendezésre került díjátadó a Comet történelmének egyik legsikeresebbje lett. Fergeteges show, óriási nézettség, teltházas küzdőtér az év legrangosabb zenei eseményén.

A legfrissebb könnyűzenei sikereket is felvonultató átadón több mint 13 produkció és több mint 200 szereplő mutatta be egyedi fellépését. Az átadót megelőző napokban nem csak egy 1000 m2-es színpad, hanem egyben egy televíziós díszlet épült fel profi színpadtechnikával a Budapest Sportarénában: a tökéletes hangzást a 250 ezer wattos hangosítás biztosította, arról pedig, hogy a közönség tagjai mindent jól lássanak, közel 500 lámpa gondoskodott.

A díjátadót a VIVA TV idén is élőben közvetítette, mely összességében +23%-kal magasabb rating-eket hozott a csatornának, mint a tavalyi évben. A 20:00-kor vörös szőnyeges bevonulással induló, három órás élő adásra összességében 203.000 TV néző kapcsolt, közel 20.000 egyedi látogató pedig a VIVA TV weboldalán, élő stream keretében követte az eseményeket.

A jelöltekre idén az online szavazás keretében mintegy 1.000.000 szavazat érkezett, melyek alapján a VIVA Televízió idén is öt kategóriában osztotta ki a már legendásnak számító narancssárga-zöld gömböket. A „Magyar könnyűzenéért” VIVA Comet díjat az Anima Sound System kapta a csatorna idei legfontosabb eseményén.

A Comet az utóbbi hónapokban rengeteg felületen jelent meg, a több hónapon keresztül folyó kommunikáció során közel 600 megjelenés számolt be a rendezvény előkészületeiről és sikereiről. Idén a szervezésért a Bistro Reklámügynökség felelt, míg a PR-kommunikációs feladatokat a Red Lemon Média látta el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik