Szórakozás

Lebukott: hazudik a sztárkismama a fogyásáról

Amióta Beyoncé tavaly bejelentette, hogy terhes, szinte csak magyarázkodnia kellett. Most éppen azért, mert azt sem tudja, kinek mit nyilatkozott a szülés utáni életéről.

Már az is felmerült, hogy Beyoncé terhessége csak színjáték volt. Korábban egy furcsa tévés szereplés miatt kezdődött a találgatás, majd azért mert lezáratta egy kórház egész emeletét a szülésekor, mostanában pedig a fogyása miatt érik támadások.

Ez utóbbi nem is meglepő, hiszen ő maga három különböző történetet adott elő. Először azt mesélte, hogy a hasa meglepő módon ugyanolyan feszes, mint szülés előtt, pedig nem is tornázott. Később azt mondta, maga sem érti, mitől fogyott le. A People magazinnak viszont már így nyilatkozott.

“A szoptatás során fogytam le, és javaslom is minden nőnek, hogy kövessék a példámat. Jót tesz a babának, és jót tesz az anyának is – mondta a sztár, akit nemrég az év legszebb nőjének is megválasztottak. – Persze számoltam a kalóriákat is, amikor tehettem, edzettem. De a lényeg a szoptatás volt.”

Mindez azonban felháborította a sztár edzőjét, aki szerint négy hónap kemény munkája van abban, ahogy most Beyoncé kinéz. „Heti ötször edzettünk, plyometric- és kardiójellegű mozgásokat végeztünk, mint a kitörések és felülések” – mesélte Marco Borges a US Weekly magazinnak, ahol arról is beszámolt, hogy ezen felül ő felügyelte az énekesnő étrendjét is.

Hogy miért nem mondott igazat a sztár, azt nehéz kitalálni. Egyik teória szerint ez is arra bizonyíték, hogy nem is ő hordta ki a kislányát, másik elképzelés, hogy így titkolja a plasztikai műtéteit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik