Szórakozás

Tarolhat új műsorával a TV2 – Íme a bizonyíték

A TV2 hamarosan rajtoló új produkciója, a The Voice Európa-szerte hatalmas siker, nem csoda hát, ha a hazai nézők is izgatottan várják a műsor indulását.

Javában zajlik a TV2 új tehetségkutatójának castingja. A The Voice-szal a csatorna egy teljesen új koncepciójú műsort kíván meghonosítani, mely Európa-szerte már nagy siker, Belgiumban, Ukrajnában, Hollandiában és Németországban is pozitív fogadtatásra talált a produkció.

A The Voice of Holland például a 2010-es első adás óta a legnépszerűbb műsor a külföldi kereskedelmi csatornán. Az első évad a holland tévézés történetének legnézettebb tehetségkutatója lett, míg a második minden elvárást felülmúlt és az első évadnál is jobb eredményeket hozott.

A The Voice hasonló sikert produkált Németországban is, ahol a műsort sugárzó csatorna 11%-os átlagos piaci részesedése a műsor alatt 24,7%-ra, vagyis több mint duplájára emelkedett. Azonban nemcsak Európában, az Egyesült Államokban is tarolt a műsor.

A The Voice of USA 14,4 milliós nézettségével az NBC legnézettebb show-ja lett a 2010/11-es szezonban. Nem csoda, hogy a tengerentúlon már készülőben van a második széria. Ráadásul a készítők semmit sem bíznak a véletlenre, ami jól látszik a Mesterek névsorán is. Olyan sztárok tűnnek majd fel a második szériában, mint Christina Aguilera, Cee Lo Green, Adam Levine és Blake Shelton. Magyarországon hasonló sikert várnak a The Voice-tól, mely ősszel rajtol majd a TV2-n.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik