Szórakozás

Ezért utálják a zsűriző énekesnőt!

Igazi nagy lehetőség volt Christina Aguilerának, hogy bekerült a The Voice nevű zenei tehetségkutató zsűrijébe. A népszerűségének azonban nem tett jót a viselkedése.

Ennek a műsornak a tehetségekről kellene szólnia, nem pedig egy sztárról, aki próbálja magát újraértelmezni – kritizálták Christina Aguilerát, aki a tévénézők és a show kritizálói szerint elvonja a figyelmet a műsor lényegéről.

A The Voice című műsor lényegében zenei tehetségkutató, és a készítők szerint Christina Aguilera a legjobb választás volt a zsűribe. „Ő egy díva, és mindig figyelnek majd rá, nem tud jelentéktelen lenni – vette védelmébe a sztárt a műsor egyik készítője. – Igazán visszafogottan viselkedik, nem vág senkinek a szavába, és a tehetségeket méltatja.”

Akik pedig kritizálják az énekesnőt, azok szerint túl sokszor vonja magára a figyelmet. Legutóbb például egy neccharisnya, csizma és egy blézer volt az öltözéke, tiarája pedig csak hab a tortán. „Ha pedig valaki nem vette volna észre, akkor fel kellett állnia, és odamenni átölelni az egyik vagy másik énekest” – magyarázza a műsor egyik kritikusa.

Aguilera annak idején azért is mondott igent a műsorra, mert producere szerint ez jót tehet a népszerűségének, és így nemcsak a hízásával, vagy a botrányaival és a válásával van tele a sajtó. Ám mostanra inkább csak ellenszenvessé vált az énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik