Szórakozás

Nagyon megváltozott a megasztáros Szíj Melinda – Fotó

Végre méltó párra talált Szíj Melinda: kedvese nem hogy nem gátolja, inkább támogatja karrierjét. Az egykori Megasztáros egészen megváltozott az utóbbi időben.

Mint már megírtuk, Szíj Melinda újra szerelmes. Az énekesnő a TV2 Mokkájában boldogságtól elcsukló hangon mesélte el, hogy szakmai és magánéleti téren is újra teljes az élete.
Melinda arról beszélt, már van rajongói köre, amely minden fellépésére követi, de nagyon nagy erőt ad neki a családja is, ami most plusz egy fővel egészült ki új párja személyében. “Sok támogatást és szeretetet kapok tőle” – tette hozzá.
Az énekesnő úgy véli, ez kiemelten fontos, hiszen a Megasztár-nézők jól emlékezhetnek arra,  kis híján visszalépett a tehetségkutatótól, ugyanis egykori párja, nem támogatta a karrierjét.


A műsorvezetők Kárász Róbert és Tatár Csilla kíváncsiak voltak a férfi kilétére, ám Melinda a tőle megszokott visszafogottsággal kijelentette, nem szeretne erről beszélni. Hosszas unszolásra, azonban pár szót mégiscsak mondott a szeretett férfiról. “A legszebb dolgok az életben maguktól szembejönnek – kezdte Melinda. – A találkozásunk csak valahogy megtörtént, és ez nem csak fellángolás. Az egyik fellépésemen ismertem meg őt. Nem volt első látásra szerelem, inkább olyan a kapcsolatunk, mint egy kis virág, napról napra fejlődik” – mesélte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik