Szórakozás

Pacsuli lett Szíj Melindából

Egyik rajongója egy parfümmel kedveskedett az énekesnőnek, aki büszkén pózolt facebookos oldalán az ajándékkal.

Váratlan meglepetésként érte az egyébként keveset szereplő Szíj Melindát, az a róla elnevezett parfüm, mellyel rajongói lepték meg a minap. Sőt az énekesnő saját közösségi oldalára is feltöltötte a képeket, melyeken a parfümmel pózol.

A fotókhoz azután soha nem látott kommentáradat érkezett. Rajongói egyenesen Mozarthoz és Szabó Magdához hasonlították, mivel szerintük Melinda nemcsak énekművészetével, hanem költészetével is éteri magasságokba emelkedik. Az énekesnő szerényen nem reagált a magasztaló kommentekre, csupán arra kérte lelkes követőit, hogy inkább a fórumát használják az eszmecserére.



Melinda egyébként sem oszt meg túl sok mindent közel nyolcezer követőjével, leszámítva élete egy-egy fontosabb állomását, és aranylemezének sikerét. Éppen ezért szerettük volna megkérdezni arról, piacra dobja-e a rajongói által kreált illatot vagy sem. Ám menedzsmentjétől elutasító választ kaptunk, miszerint Szíj Melindának nem áll módjában kérdéseinkre válaszolni. Az exmegasztáros sosem volt egy kitárulkozó személyiség, mégsem értjük, miért zárkózott el ennyire néhány érdeklődő kérdéstől. Csak nem szégyelli, hogy nevét már csak akkor emlegetik, ha egy parfümöt neveznek el róla?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik