Szórakozás

Puzsér csendet akar

Puzser-Robert(4)(210x140)(1).jpg (Puzsér Róbert)
Puzser-Robert(4)(210x140)(1).jpg (Puzsér Róbert)

A Csillag születik ítésze azt mondta a Borsnak: a jövő héttől teljes sajtóstopot hirdet, és visszavonul.

Puzsér Róbert nem tartja magát bulvárszereplőnek. A bulvárlapnak azt mondta: a nyilvánosságot sem akarta másra használni, mint hogy bizonyos „fontos kérdésekre, aktuális problémákra” irányítsa a figyelmet. Ezekkel kapcsolatban mondott média-, rendszer-, globalizáció- és társadalomkritikát.

Mivel vége a z RTL klubos munkának, visszamegy saját kis hazai pályájára, videoblogján továbbra  is eljuttatja mondanivalóját azoknak, akik arra kíváncsiak. A maradék idejében a karácsonyra megjelenő két könyvének szerkesztési munkálataira koncentrál. Puzsér a Borsnak azt mondta: az önkéntesen vállalt „hírzárlat” megtöréséhez olyan eseményeknek kellene történniük, mint „amilyen az az őszödi beszéd vagy az azt követő rendőrattak” volt. Egyébként nincs értelme, hogy riporterek keressék.

Korábban a Blikk azt írta, nem tart igényt a jövőben az RTL Klub Puzsér Róbertre, aki ebben nem látott semmi különöset. Azt mondta: az RTL Klub egy bulvártelevízió, ő pedig független kritikus és nincs is olyan műsor a palettán, amelyben el tudná képzelni magát.

A Csillag Születik megmondóembere ugyanakkor korábban lapunknak igen sötét jövőt vizionált kultúráról, médiáról, politikáról. Azt mondta: a független a magyar értelmiség megszületéséig “komplett generációknak” kell kihalniuk. Szerinte jelenleg Magyarországon csak a dogmatikus törzsiségre van igény, mert nyomorúságos a történelmünk, nyomorúságos a mentális állapotunk és nyomorúságos az elitünk – úgy a gazdasági elit, mint a politikai, úgy a kulturális, mint a médiaelit”

 

.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik