Szórakozás

Édesanyja haláláról vall a magyar tévés

steiner kristóf (steiner kristóf)
steiner kristóf (steiner kristóf)

Steiner Kristóf évek óta külföldön él, de most hazalátogatott és a Reflektor magazin stábját végigvezette múltjának meghatározó helyszínein.

A másságát nyíltan vállaló újságíró azt állítja, extrovertált gyerek volt, aki a téren mindig szórakoztatta a többieket, így aztán a környéken mindenki ismerte. Elmesélte, hogy Zsuzsinak hívták, mert vállig érő szőke haja volt.

A rögtönzött időutazás legmeghatározóbb állomása az a ház volt, melyben Kristóf felnőtt, és amelyet jelenleg a buddhista egyház használ. A híresség 3 éves volt, amikor szülei felvették ezt a vallást. Kristóf tinédzser volt, amikor szülei házassága megromlott. Bár barátságban váltak el, de később valamin összevesztek és évekig nem beszéltek egymással.

„Ez odáig fajult, hogy mielőtt a mama meghalt, ők már évek óta nem beszéltek. Tulajdonképpen anyukám halálos ágyán volt az, amikor ő már nem is volt magánál, hogy ismét hárman együtt voltunk” – emlékezett vissza a szívszorító történetre az ismert televíziós, aki azt is elmesélte, hogyan búcsúztatták el édesanyját. Hamvait egy csónakról szórták szét a Gangeszen.

Kristóf életében a víz és a hajók meghatározó szerepet játszanak, ugyanis egy hajón házasodott össze szerelmével is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik