Szórakozás

Immunterápia – Betegségéről vall a magyar színész

csonka-andrás (csonka andrás)
csonka-andrás (csonka andrás)

Csonka András életét évek óta megkeseríti az allergia. A színész egy speciális terápiának köszönheti, hogy kordában tudja tartani betegségét.

Szinte még a virágok közelébe se tudott menni Csonka András, aki évekig küzdött az allergia kínzó tüneteivel. A színészt köhögés, tüsszögés fogta el, amint a pollenszezon beköszöntött. „Vannak ezek az idegesítő tünetek, mint a szájpadlás-viszketés” – ecsetelte allergiájának egyik kísérőtünetét Csonka András az RTL Klub híradójában.

A színész bár korábban nagyon megsínylette ezt az időszakot, ma már sokkal jobban viseli a megpróbáltatásokat. Köszönheti mindezt egy speciális terápiának.

„Évekig kaptam immunterápiát, aminek köszönhetően megszűntek a tünetek. Persze nem búcsúzhat el az ember az allergiától egy életre. A gyógynövényekből készült tea és a méz, kicsit előhozta a tüneteim, úgyhogy ezekre vigyázni kell. Egyébként teljesen kordában lehet tartani a dolgot” – mesélte a színész, aki betegségével nincs egyedül. Nemrég Pokorny Lia vallott porallergiájáról, mellyel évek óta küzd. Akárcsak Polgár Kriszta, akinek a pollenekkel gyűlik meg a baja minden évben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik