Szórakozás

Volt férjét gyászolja a táncdalok királynője

Balazs-klari(960x640).jpg (Balázs klári)
Balazs-klari(960x640).jpg (Balázs klári)

Balázs Klári a múlt héten veszítette el első férjét, akinek a mai napig nevét viseli. Az énekesnő összeroppant a gyász súlya alatt.

Nehéz időszakon megy keresztül Balázs Klári. Az énekesnő novemberben szeretett édesanyját vesztette el. Most pedig első férjét, akinek hosszú ideje a nevét viseli.

Az énekesnő és Gábor között szoros kötelék volt. „Tizenhat évesen ismertem meg Gábort egy turnén” – idézte fel a múltat Balázs Klári a Best magazinnak. Az énekesnő azt is elárulta, hogy szinte az első pillanatban egymásba szerettek Gáborral, akivel egy év albérletezés után összeköltöztek, majd össze is házasodtak.

Ám házas éveik alatt kapcsolatuk kihűlt és a szerelem barátsággá alakult. A viszonyt azonban továbbra is megőrizte a páros. Sőt volt, hogy Balázs Klári második férjével, Korda Györggyel közös projekten dolgozott Klárika és exférje. Így első férje halálhíre különösen letaglózta az énekesnőt.

A történtekről és arról, hogy Balázs Klári hogyan képzeli el életét első férje nélkül a Best magazin legfrissebb számában olvashat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik