Szórakozás

SP-ék kirobbanthatatlanok A Nagy Duettből

A tinilányok pénztárcája úgy tűnik kimeríthetetlen, a maximális pontszámot bezsebelő Falusi-Árpa páros búcsúzott a műsortól.

Végéhez érkezik lassan A Nagy Duett műsora. A hetedik élő show-ban már a fináléba jutás volt a tét, arra pedig igazán nem számított senki, hogy végül a mindvégig nagy esélyesnek tartott és remekül szereplő Falusi Mariann és Árpa Attila duó lesz az, akik számára már ezen a héten véget ér a verseny.

Az estét Trokán Nóra és Caramel produkciója nyitotta. A páros egy híres Michael Jackson dallal, a „Black or White”-tal lépett fel. Kasza Tibi szerint egy videoklipet varázsoltak a színpadra. Balázs Klári ledöbbent Caramel „nem létező” táncától, ám Nórinál kevesellte az éneket. A második produkció az „I Say a Little Prayer” című dal volt Diana Kingtől. Klárika azt bánta, hogy még mindig túl messze vannak egymástól a szám alatt, Dobrády Ákos viszont egy hamis hangot sem hallott, továbbjutásuk a nézők számára sem volt kérdéses.

Iszak Eszter és SP Elton John és a Blue duettjét, a „Sorry Seems To Be The Hardest Word” című dalt hozták el. Klárika imádta a szerelmes számot. Dobrády Ákos úgy vélte, tele volt érzelemmel a duett, Eszter pedig ezúttal sokkal többet mutatott meg magából. Másodjára Britney Spearstől hoztak egy népszerű slágert, méghozzá a Toxic című dalt. Ákos szerint Eszti látványosan fejlődik adásról adásra, és sokkal jobb nő, mint Britney, Klárikát pedig ismét elvarázsolta fiatalságuk, csak úgy, mint az SMS-szavazókat…

Peller Mariann és Bereczky Zoltán egy népszerű popslágerrel, az „I Kissed a Girl” című dallal készültek az estére. A duó mindent bedobott a siker érdekében: Mariann még egy lányt is megcsókolt, amit Klárika nem igazán tudott mire vélni, de Kasza Tibi annál inkább értékelte. Második produkciójukban egy magyar slágert énekeltek, tulajdonképpen végig feküdték a számot, így az eddig megszokott spiritusz most elmaradt, de így a lista elején végeztek a zsűri és a nézők szavazatai alapján.

Az Árpa–Falusi duó Cee Lo Green „Forget You” című számát énekelték, és egy őrült színházat varázsoltak a színpadra. Második körben egy Bon Jovi számmal készültek: Árpa tetkót villantott, majd kis híján szájon csókolta Mariannt. Mindkét duett őrületesre sikeredett, a zsűritől bezsebelték a maximális 60 pontot, az eredményhirdetésnél még is ők álltak a már állandó kiesőjelölteknek számító SP-ék mellett, és hiába kiabált be a nézőtérről Lang Györgyi, hogy bunda, a műsortól végül mégis ők búcsúztak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik