Szórakozás

Ilyen szexinek még nem láttad a magyar műsorvezetőt

iszak-eszter(960x640).jpg (iszak eszter, )
iszak-eszter(960x640).jpg (iszak eszter, )

Gőzerővel készül a VIVA Televízió a június 14-i 12. VIVA Cometre. Iszak Eszter már most próbálja a szexi és egyedi ruhákat.

Már csak néhány napot kell várni az év egyik legfontosabb zenei eseményére, ahol magyar és nemzetközi sztárok ünneplik az elmúlt 12 hónap könnyűzenéjének legjeit. A VIVA Comet gálára készülve látogatott el Iszak Eszter is az egyik budapesti üzletbe, ahol Abódi Dóra, Mojzes Dóra és Szegedi Kata legújabb kollekcióiból válogatta ki a megfelelő darabokat, amelyekben a Comet-show műsorvezetőjeként színpadra lép.

„Inkább az extrémebb öltözéket szeretem szín, anyag és forma szempontjából is, de ugyanúgy kedvelem a hosszabb, lenge ruhákat is” – mesélte Eszti két egyedi darab felpróbálása között, hozzátéve, hogy az utóbbi időben a neon színeket tartja a legizgalmasabbnak. „Ez már a második VIVA Comet, ahol műsorvezető leszek, talán emiatt van, hogy most még nem izgulok olyan nagyon. Aznap biztos, hogy nyugtalanabb leszek, de utána a VIP-bulin kicsit lazíthatunk majd a sok munka és készülődés után” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik