Szórakozás

Oláh Ibolya kiakadt: új szerelméről is vallott

Cáfolja a vele kapcsolatban megjelent híreszteléseket Oláh Ibolya. Az énekesnő nem költözött Hollandiába, köszöni szépen, jól van.

Pár hete újra Oláh Ibolya összeomlásától volt hangos a sajtó, az énekesnő azonban azt állítja, ez hat éve történt vele, és köszöni szépen, jól van. Ráadásul a hírekkel ellentétben itthon van és újra csak a karrierjére koncentrál, olyannyira, hogy új menedzsere van, imidzsváltáson megy keresztül, októberben pedig megjelenik a legújabb lemeze.


“Muszáj elölről kezdenem dolgokat” – vallotta, és azt is hozzátette, van egy szerelme, a zene, ami biztosan élete végéig elkíséri. Ibolya azt is leszögezte, úgy érzi, nem fontos számára, hogy a csapból is ő folyjon és amúgy sem nyit könnyen az emberek felé és nem is teregette ki soha a magánéletét.


Arról azonban szívesen beszélt, hogy Anyácska – miután távoznia kellett Tiszadobról – vállalkozó lett, fagyizót nyitott és a volt állami gondozott gyerekeknek kialakított szövetkezetben is dolgozik. Hozzátette, ő is szívesen dolgozna állami gondozottaknak, és nagy álma, ha lottónyertes lesz, egy szép árvaházat építtessen. Ha ez nem következik be, akkor abban tud segíteni sorstársainak, hogy megmutatja, így is lehet érvényesülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik