Szórakozás

Újra képernyőn az RTL kirúgott műsorvezetője

Úgy tűnik, hogy más elbocsátott képernyősökkel ellentétben Kumin Viktóriáról mégsem mondott le örökre az RTL Klub, ugyanis ismét feltűnt a csatorna képernyőjén.

Mint ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, a kisgyermekes Kumin Viktóriát tavaly elbocsátották az RTL Klubtól. A híradóssal egy időben másokat is menesztettek. Ahogy fogalmaztak, Viktória is a gazdasági válság miatt történt csoportos létszámleépítés áldozata lett az RTL Klubnál.

Ám más képernyősökkel ellentétben az ismert híradós azóta is rendszeresen feltűnik egy-egy műsorban. Láthattuk korábban a XXI. Században, majd a Csak csajokban is többször szerepelt.

Szintén itt találkozhattunk vele a napokban. Viki láthatóan sugárzik. Egyesek szerint ez azért van, mert nem reménytelen, hogy ismét az RTL Klubnál dolgozhasson. A Hír 24 ezzel a pletykával kapcsolatban már többször is megkereste a csatornát, de egyértelmű választ sosem kaptunk kérdésünkre, így továbbra is csak találgatni lehet, mi lesz Kumin Viktória sorsa a jövőben.

A Csak csajokban az ismert tévés arról is beszámolt, mi van vele mostanában. Elmondta, hogy rádiózik, egy gasztromagazint vezet, amit nagyon szeret. Viccesen azt is hozzátette, hétvégén nem akar többet dolgozni. Munkája mellett az egykori híradós sokat foglalkozik kislányával, és végre arra is jut ideje, hogy kollégáival, barátaival grillpartit rendezzenek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik