Szórakozás

Szülés után ismét színpadra áll a magyar énekesnő

Örülhetnek Péterfy Bori rajongói, ugyanis az énekesnő most már ismét fellép a nyári fesztiválokon. A híresség tavaly nyáron adott életet kisfiának.

Az boldogságtól sugárzó anyukát nemrég Fábry Sándor műsorában is láthattuk. Az énekesnő jobb formában van, mint valaha. Péterfy Boriékat egyébként a július 27. és 29. között az I. Tatai Utcazene és Művészeti Fesztiválon is láthatják a rajongók.

Mellettük fellép még a Tankcsapda, a Vad Fruttik, Halász Judit, de bemutatkoznak az utcazenészek, a fiatal képzőművészek is.

A Tatai Utcazene és Művészeti Fesztivál július 8-ig várja azoknak a muzsikusoknak a jelentkezését, akik szívesen fellépnének gitárral vagy különleges hangszerekkel, sőt akár nyernének is. Az utcazenészek Tata több pontján adnak koncertet, és a közönség a színpadok előtt elhelyezett urnákba dobott aprópénzzel fejezheti ki a tetszését. Az urnákat minden produkció után kiürítik, és a győztes az lesz, aki a legtöbbet kalapozza össze a produkciója közben. A legjobb utcazenész a fesztivál végén hazaviheti a teljes összeget, amit a három nap alatt gyűjtöttek össze a közönségtől.

A dolog azért is érdekes, mert számos ismert művész kezdte utcazenészként a pályáját, gondoljunk csak az ifjabb Bondár Attilára, aki az X-Faktorban is feltűnt, valamint az idei Eurovíziós Dalfesztiválon eredményesen szereplő dán utcazenészre, Soluna Samay-ra..

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik