Szórakozás

Beckham a kislánya miatt sírt

Sokat kritizálják Victoria Beckhamet, amiért csak ritkán mosolyog. Nyomorultnak és boldogtalannak tartják, és azt mondják, sajnos a kislánya rá hasonlít.

“Aki ismert, annak el kell viselnie a kritikákat és azt, hogy róla beszélnek – véli Victoria Beckham. – Fontos a jó önismeret, hogy a megjegyzéseket a helyén tudjam kezelni. Látni kell azt, ami csak merő rosszindulat, és azt is, amiben van igazság. A kritika épító jellegű is lehet.”

Az énekesnő erről az egyik német magazinnak adott interjúban mesélt, és a beszélgetés közben az újságíró meg is jegyezte: nem gondolta, hogy egy ilyen vidám hangulatú beszélgetése lesz Victoriával.

“Nem érzem úgy, hogy hangosan kellene kacagnom, nem vagyok ilyen ember. Az érzelmeimet nehezen fejezem ki, elvégre is angol vagyok – mondta viccesen a sztár. – Amikor Los Angelesbe jöttünk, Jay Leno meghívott a műsorába és meg is jegyezte, mennyit mosolygok. Mondtam, hogy ez szándékos, odafigyelek erre, mert tudoom, hogy egy nyomorult, boldogtalan p..nak tartanak az emberek.”

Ma már persze nem mosolyog az amerikaiak kedvéért sem, mert rájött, hogy nem zavarja, amikor ezért kritizálják. “Elnézve a képeket, mindenkinek igaza van abban, amit rólam gondol” – összegezte Victoria, aki azonban azt már nehezen viseli, amikor a kislányát, Harpert bántják.

“Azt mondják, boldogtalan baba, mert nem mosolyog mindenkire. Pedig nem durcás gyerek. Valahol azt is írták, hogy a lányom beteg, depressziósnak nevelem. Ez nagyon fájt” – árulta el Beckham, aki némelyik kritika miatt sírt is, mert annyira bántónak találta, “Jó anya vagyok, de ezt nem bizonygatom. Viszont, ha a gyerekeimet bántja valaki, akkor az megbánja.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik