Szórakozás

Állandóan lehangolt a sztárpár kislánya – Mi a baja?

Victoria Beckham nagyon élvezi, hogy három fiú után végre lánya született, viszi is magával a kicsit mindenhová. Ám a gyerek soha nem mosolyog, amikor az anyjával van.

„Tiszta anyja a kis Harper! Ugyanolyan durcás képet vág, mint Victoria Beckham. Se egy mosoly, se egy nevetés” – írta a Daily Mail. Szó, ami szó, a kilenc hónapos Harperről rengeteg fotó készült, de egyiken sem tűnik vidám gyereknek. Pedig David Beckham szerint a kislánya csupa jó kedv. „Nagyon élénk, derűs baba, a fiúk inkább sírósak voltak, Harper viszont folyton vidám” – állítja a büszke apuka, de a képek tanúsága szerint inkább morcos gyereknek tűnik. De miért próbálják a szülők ennek az ellenkezőjét állítani?
„Victoria úgy képzelte, hogy a kislányának loknis barna haja lesz, folyton mosolyog majd, és olyan lesz, mint az ő kicsinyített mása. Harper azonban nem ilyen gyerek – meséli a sztárpár ismerőse. Ennek ellenére az anyja ezt nem veszi figyelembe.
Az ismerősök szerint Victoria úgy kezeli a lányát, mintha egy játék baba lenne. A Twitter oldalára rendszeresen felrakja, hogy éppen mit készül majd ráadni a gyerekre, és néha többször is átöltözteti Harpert, mire elég csinosnak találja. David pedig az egészhez csak asszisztál.  „Victoria csak tökéletes gyereket akar, márpedig a tökéletes kislány szerinte mosolygós és kedves.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik