Szórakozás

Exkluzív! A legdurvább dolog, amivel Damut vádolják!

Úgy látszik megállíthatatlanul elindult egy lavina Damu Roland viselt ügyeivel kapcsolatban. A Hír24 újabb vádakról értesült.

Az embereket felbátorította, hogy Damu börtönbe került. Egyre többen nyitják ki a szájukat és mesélnek arról, milyen tapasztalataik vannak a TV2 egykori sztárjával kapcsolatban. Viszonylag csak kevesen számolnak be pozitívumokról, annál többen tálalnak ki és fedik fel azt, hogy a jelenleg börtönben lévő színész mit művelt velük.

Számos vádat hallottunk már az utóbbi napokban, de az, amiről legutóbb mesélt az egyik magyar celeb, az vélhetően nem csak nálunk veri majd ki a biztosítékot. Az illető a Jóban Rosszban című sorozat kapcsán találkozott Damuval, akinek stílusa eleinte őt is megtévesztette.

„Nagyon kedves, szimpatikus fiúnak tűnt és én jó színésznek is tartottam. Azt nem mondom, hogy barátok lettünk, de időnként elmesélt olyan dolgokat is, amelyek elég bizalmasnak tűntek. Ma már tudom, hogy vélhetően csak ez volt a beetetés része a dolognak. Úgy sejtem, hogy amikor már azt látta, hogy eléggé megpuhított, előállt egy elképesztő sztorival. Előadta, hogy a kisebbik gyermeke súlyos beteg, és az ő gyógykezelésére szeretne pénzt kérni tőlem. Bevallom, hajlottam rá, hogy kölcsönadjak neki, mert egy beteg gyerektől az ember semmit nem tud megtagadni. Aztán beszéltem valakivel, aki figyelmeztetett, ne adjak pénzt Damunak, mert szerinte egyáltalán nem beteg a gyereke és másoknak is tartozik. Így végül én nem adtam neki egy fillért sem. Ma már tudom, hogy jól tettem” – mesélte a neve elhallgatását kérő híresség.

Azt is elmondta, hogy tudomása szerint a jelenleg börtönben lévő színész ugyanezzel a sztorival másoknál is próbálkozott, ám azt, hogy valaki adott-e neki kölcsön, nem tudta megmondani.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik