Szórakozás

Erre készült halála előtt Mary Zsuzsi – Elkésett!

Karácsonykor mindenkit megdöbbentett Mary Zsuzsi halálhíre. Azóta számos hír kering arról, mi is történhetett vele a tragédiát megelőzően. A Hír24 most újabb információhoz jutott.

Abban szinte mindenki egyetértett, hogy az énekesnő drámája akkor kezdődött, amikor meghízott és emiatt magába zuhant. Egykori barátnője, Némedi Mari azt állítja, Zsuzsi ki akart törni a problémái rabságából, épp új életre készült mielőtt meghalt.

A színésznő azt mondja, sokat beszélgetett utolsó időszakában a tragikus körülmények között elhunyt hírességgel. Némedi Mari szerint Zsuzsi panaszkodott neki, gyakran emlegette, hogy nincs pénze.

Ezt egyébként egyesek azzal indokolják, hogy az énekesnő a hízását követően egyszerűen nem akart a nyilvánosság elé állni, még fellépéseit is lemondta. Nem csoda hát, ha valóban anyagi problémák gyötörték. Ugyanakkor, mint tudjuk, volt férje Klapka György folyamatosan támogatta a hírességet, biztosította a lakhatását és a napi szükségleteit, gyógyszereit.

Ennek ellenére Némedi Mari szerint barátnője azt panaszolta neki, hogy nincs pénze új ruhákra és a függőség is frusztrálta. A színésznő azt állítja, hogy Mary Zsuzsival a halála előtt megbeszélték, hogy az énekesnő Mari házába költözik, amiért nem kellett volna fizetnie, így ráadásul függetlenedhetett volna volt férjétől is. Közös munkát, fellépéseket is terveztek, de a tragédia végül minden számításukat keresztbe húzta.

Némedi Mari azt mondja, jobb lett volna, ha azt a pénzt, amit barátnője sírkövére költöttek inkább odaadták volna neki, akkor ugyanis az énekesnő talán még ma is élne.

Klapka György korábban a Hír24-nek elmondta, szerinte volt nejének esze ágában sem volt Némedi Marihoz költözni, hiszen egy csodálatos helyen élt, ahol mindene megvolt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik