Szórakozás

Fellendült Mary Zsuzsi honlapjának forgalma

Negyed évvel a halála után az oldala még üzemel, az emlékkoncert egyelőre egy elfeledett álom. Mary Zsuzsi emlékét rajongói tartják életben.

Mary Zsuzsi honlapján ma már minden csak az emlékekről szól. Ugyanakkor ekkora forgalmat régen tapasztaltak rajta. Úgy tudjuk, az oldal már csak azért sem fog megszűnni, mert jó egy évre ki kellett fizetni minden költséget rá, bevételeket ugyanakkor nem nagyon termel új lemez, koncertek már sohasem lesznek. A tervezett emlékkoncert pedig a jelek szerint mégsem valósul meg. A Hír24 úgy tudja, hogy Mary Zsuzsi legjobb barátnője, menedzsere szervezhette volna meg a rendezvényt, a család azonban keresztül húzta a számításaikat. A barátnőt hiába faggattuk az ügyben, nem kívánt nyilatkozni, igaz, nem is cáfolta az értesüléseinket. Klapka György azonban azt mondta, szerinte lesz koncert.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

– Valamikor októberben. Most még nagyon korai lenne. A Zsuzsi oldalát a barátnője kezeli. Arról nem tudok, milyen megkeresései vannak. Sem egy életrajzi könyv, vagy dokumentumfilm híre nem jutott el hozzám – magyarázta Klapka.

Zsuzsi internetes vendégkönyvében tucatjával olvashatóak a részvétnyilvánítások, igaz, rejtélyes módon január 7-ével, egyik pillanatról a másikra ért véget a lánc. Úgy tudjuk, a rokonság komolyan veszi az egy éves gyász időszakát, addig így nem nagyon szeretnének többet beszélni szeretett rokonuk, barátnőjük elvesztéséről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik