Szórakozás

Életveszélyben a magyar tévés

Elképesztő dolog történt a közelmúltban Kánya Katával. Az ismert tévés hobbija a búvárkodás, eközben élte át a megdöbbentő élményt.

A híresség és lánya Szudánban jártak, kifejezetten azzal a céllal, hogy merüljenek. Mint kiderült, Kata már több mint 200 ilyen élményt tudhat maga mögött. A szudáni túrán a két híresség naponta négyszer is elmerülhetett a víz alatti élvezetek világában, amiről élvezettel meséltek a Csak csajokban. Kata lánya azonban egy megdöbbentő esetről is beszámolt legutóbbi búvárkodásukkal kapcsolatban.

„Nekem akkor állt meg a szívverésem, amikor láttam, hogy megállt egy olasz hajó és cápaetetésre készültek. Ilyenkor nyugton kell maradni a búvároknak. Ám az egyik cápa szétszakította a fejünk felett a szákot, így a búvárok fejére hullottak a halfejek, miközben a cápák ott köröztek. Az oktatók visítottak, mama meg ott ült és közben hullottak rá a haldarabok. Úgy kellett elrángatni, hogy ne támadjanak rá” – mesélte Rozi, a színésznő lánya.

A színésznő mindeközben egyáltalán nem érezte magát veszélyben, úgy élte meg a „cápaveszélyt”, hogy mindaz a show része. Persze ez egyáltalán nem így volt, és gyakorlatilag csak a szerencsének köszönheti, hogy sértetlenül megúszta a kis kalandot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik