Szórakozás

Fura váltás! Magánnyomozó lett a magyar exszínésznő

Szakmát váltott az egykor színésznőként ismertté vált Kánya Kata.

Váltani tudni kell. Kánya Kata, a színésznőből lett házasságközvetítő tisztában van ezzel, hiszen ma sem bánta meg, hogy annak idején új vállalkozásba kezdett. Tapasztalata szerint sokkal több házasságot, kapcsolatot lehetne megmenteni, ha a bizalmat nem rombolná le az örökös bizalmatlanság, féltékenykedés. Ezért lett most magánnyomozó is.

„Kár kidobni az ablakon 15-20 éves házasságokat. A gyanúsítgatás, a másik intim szférájában való vájkálás azonban könnyen tönkreteheti a viszonyt. Volt például egy házaspár, ahol a nő elvesztette az állását. De ezt nem merte bevallani otthon, ezért minden nap ugyanúgy felkelt, és elment hazulról, majd este a szokott időpontban ment haza, mintha mi sem történt volna. A férj azonban gyanút fogott, mert a feleség viselkedése megváltozott. Titokban belenézett az asszony telefonjába, e-mailjeibe. Amikor a nő rájött, hogy a férj nyomoz utána, kitört a csetepaté. Végül annyira elmérgesedett a viszonyuk, hogy elváltak. Mindez elkerülhető lett volna, ha a férj profikra bízza a nyomozást, és a tények ismeretében, egy szakértő bevonásával dönti el, hogyan kezelje ezt a kényes ügyet” – magyarázza.

Kánya Kata persze ezután sem fog senkit felhajtott gallérral, kalapban és napszemüvegben követni az utcán. A stúdiumra azért volt szüksége, hogy szakértőként adhasson hasonló ügyekben tanácsot, illetve, hogy ha szükségét látja, profi magánnyomozóhoz irányítsa ügyfeleit.

Hogy milyen vicces esetek történtek vele magánnyomozó-tanoncként, kiderül a Best magazin jövő heti számából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik