Szórakozás

Szégyenkezett Sarka Kata – Mindvégig feszengett miatta

Már nem bánja, hogy plasztikáztatta mellét Sarka Kata, de mai fejjel, lehet, nem feküdne sebész kése alá.

Rettegett a nyaraktól évekkel ezelőtt Sarka Kata. A ma már kétgyermekes anyuka elmondta, rettentően szégyellte kicsi melleit, így a fürdőruhaszezon előre félelemmel töltötte el, és végigfeszengte azt.

Kata arról is mesélt, hogy 17 évesen egy fotózáson is negatív kritikát kapott. Egy ismert szakember elmondta a fiatal lánynak, hogy úgy látja, ekkora keblekkel nem lesz sikeres modell.


Fotó: Ancsin Gábor

“Nem éreztem jól magam a bőrömben. Arra vágytam, hogy olyan ruhákat is fel merjek venni, amelyekben látszik a dekoltázsom. Jót tett nekem a műtét, nem bánom, hogy megcsináltattam” – jelentette ki Kata, aki ennek ellenére azt javasolja nőtársainak, csak akkor feküdjenek plasztikai sebész kése alá, ha valóban komoly önbizalomhiányt okoz számukra a domborulatok hiánya.

Kata nem tagadja, azért fogalmaz már óvatosabban, mert amikor nemrégiben szétdurrant mellében a szilikon, nagyon megijedt. A fiatalasszonynak három hétig kellett várnia a szövettan eredményére, és közben megjárta a poklot.

A kétgyermekes édesanya azt is elárulta, hogy Hajdú Péter még pici keblekkel ismerte és szerette meg, és ma már felnőtt fejjel lehet, hogy nem vállalkozna a műtétre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik