Szórakozás

Milliós gázsit és új műsort kap az RTL nagyágyúja?

Miután a hétvégén megjelent, hogy Hajós András lehet Fábry Sándor utóda az RTL Klubnál, egyre több pletyka szivárog ki az üggyel kapcsolatban.

Bár Fábry Sándor műsora komoly nehézségekkel küzdött az RTL-en, egészen pontosan egyre kevesebben nézték, mégis jelentős érvágás lehet a csatornának, hogy eltűnt az egyik meghatározó sztárjuk. Ez még akkor is így van, ha egyébként cáfolják ezt. Az újabb hírek szerint az RTL pótolni szeretné a show-mant és sajtóértesülések szerint már meg is találták az utódját, Hajós András személyében. Ezt egyébként az RTL Klub hivatalosan nem erősítette meg.

Ugyanakkor a Hír24 arról értesült, hogy Hajós András nem Fábry show-ját vinné tovább, de még csak nem is hasonló műsort kapna, hanem egy teljesen más stílusú produkció műsorvezetője lenne. Míg a műsor jellegéről eltérő híresztelések láttak napvilágot, azt többen is állítják, Hajós Andrásnak hamarosan tényleg önálló műsora indul a csatornán.

Mint ismeretes, Hajós nem csak a Heti hetesben és a Csillag születikben tűnt fel az RTL-en. Volt próbálkozás arra is, hogy önálló műsora legyen. A Benne leszek a tévében! című produkciót 2005-ben indította el a csatorna, és annak házigazdája Hajós volt, mint ahogyan a Magánszám című show-nak is. Azt, hogy ezeknek a műsoroknak miért lett vége, nem lehet tudni.

Egy biztos, most is azt suttogják, hogy Hajós András ismét önálló műsort kap. Természetesen az RTL Klubnál is érdeklődtünk a felvetésről, de azt válaszolták, ezt a dolgot nem kívánják kommentálni.

Azt is pletykálják, hogy a híresség állítólag milliós gázsit kaphat új műsoráért, de a gázsikkal kapcsolatos felvetésekre a csatorna soha nem ad választ, ezzel is védik sztárjaikat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik