Szórakozás

Párja minden lépését követi a magyar modell

Jó és rossz oldalát is látja Dukai Regina annak, hogy távkapcsolatban él párjával. Azt azonban nem tagadja, szeretne minél inkább részt venni sportoló kedvese életében, így ha teheti, Róbert minden meccsére elmegy, és szurkol neki a lelátón.

Jó ideje él boldog szerelemben párjával, Feczesin Róberttel Dukai Regina. A csinos modell és a focista kapcsolatát azonban nehezíti, hogy a férfi munkája miatt keveset találkoznak. Regina elárulta, a speciális helyzetnek jó és rossz oldalai is vannak. 

“Nehéz, hogy minden este egyedül vagyok, hogy nincs kihez hazamennem, ám így, hogy nem vár otthon Robi, jobban van időm a munkára, edzésre. A találkozásaink azonban mindig olyanok, mint az első randi, ügyelek arra, hogy mindig csinosan érkezzek hozzá” – vallotta Regi.

A modell azt is elárulta, ha  szerelmének meccse van, ő ha esik, ha fúj, mindig elmegy megnézni, ám a lelátón inkább csöndben van, nem okoskodik. “Azért megjegyzem, ha valaki belerúg Robiba” – tette hozzá mosolyogva. 

Regi arról is mesélt, ha netán munkája miatt nem tud ott lenni szerelme meccsén, valaki mással megnézeti, hogy párjának minden lépéséről tudjon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik