Szórakozás

Vége! Szakított az RTL-es álompár

Kováts Vera és Baricz Gergő végleg lezárták szerelmüket. A páros még tartja a kapcsolatot, de szerelemnek már nincs helye.

Hosszú hónapok után szakított az X-Faktor szerelmespárja, Kováts Vera és Baricz Gergő. Az énekes alig egy hete már pedzegette a kapcsolat végét egy, a Fókusznak adott interjúban. Gergő akkor elismerte, hogy egyre nehezebben tudják fenntartani kapcsolatukat, mivel elfoglaltságaik – és Vera szüleinek szigora – miatt csak keveset tudnak találkozni. Bár a határon túli énekes akkor még cáfolta a szakítást, rá egy hétre a pár hivatalosan is bejelentette, hogy köztük vége mindennek.

A szerelmesek rajongóikat is tájékoztatták a szakításról közösségi oldalukon. „Igen, igaz a hír, miszerint visszakerült hozzám szívem kulcsa. Nem szeretnék róla kérdéseket kapni, nem szeretnék róla beszélni sem. Egy ilyen dolog szerintem nem csak nekem nehéz, bárki másnak is az lenne. Azzal tudtok segíteni, ha nem postoltok ezzel kapcsolatos dolgokat, és segítetek egyszerűen elfelejteni. Nem szeretném, ha erről szólna most az oldal hogy miért/mikor/hogyan stb. Gergő nekem mindig egy barát marad, nem szakítottuk meg a kapcsolatot, egyszerűen a közös életünk ezen része véget ért. NINCS SEMMI BAJ, JÓL VAGYOK, ÉLEM AZ ÉLETEMET, nem kell sajnálni” – írta közösségi oldalán Kováts Vera.

Az énekesnőhöz hasonlóan Baricz Gergő sem szeretne többet mondani a szakításról. Ám ahogy Veránál, nála sincs már hely a szívében kettőjük szerelmének. „Sokan érdeklődtetek a hír miatt… nem cáfolom, de nem is szeretnék belemenni a részletekbe. Remélem megértitek. Most minden sajtó ezzel próbál faggatni, és így elég húzósan telt a nap, és azt hiszem a holnap sem lesz könnyebb” – írta az eset után közösségi oldalán az X-Faktor énekese.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik