Szórakozás

Döbbenetesen megváltozott Puzsér Róbert – Elképesztő fotó

Több váratlan dolog is történt tegnap este a Csillag születikben. Puzsér Róbert átalakult jóságos angyallá, az egyik legszimpatikusabb páros, a Prügyi duó pedig kiesett a versenyből.

A fiúk szerencsére jól viselték, hogy ezúttal ők kapták a legkevesebb szavazatot. Mosolyogva búcsúztak a társaiktól és a közönségtől. Azt mondták, nagyon nagy sikernek könyvelik el azt is, hogy idáig eljutottak. Ráadásul biztosak lehetünk abban is, hogy nem most találkoztunk velük utoljára.

Puzsér Róbert szinte sokkolta tegnap este a nézőket. A mindig szigorú és félelmetes zsűritag ezúttal hófehérbe öltöztette a testét és a lelkét is. Ennek megfelelően végig mosolygott, cukin viselkedett a versenyzőkkel és a zsűritagokkal is. Hernádi Judit meg is jegyezte: „Puzsér felvett egy jelmezt és azt hiszi, ő már az”. A zsűritag azt mondta, erre az estére galambok fészkeltek a lelkébe, sosem szerette még ennyire a fellépőket és az ítészeket sem, mint ezen az estén. „A fényes felemmel is meg akartam ajándékozni az országot” – jelentette ki az adás végén Puzsér Róbert. Sokan egyébként már most abban reménykednek, hogy a zsűritag örökre így marad.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik