Szórakozás

Iszonyatos fájdalmairól vallott a magyar színésznő

Deutsch Anita először beszélt arról, hogyan változott meg szervezete, amikor terhes volt. Nem titkolta szenvedéseit sem.

Az RTL Klub Csak csajok című műsorában a színésznő először beszélt arról, mit élt át a várandósága alatt. Köztudott, hogy Deutsch Anita két gyermeket hozott világra, ám a színésznő eddig nem mesélt arról, mit élt át terhességei alatt. A Barátok közt felfedezettje szerint a várandósság alatt valóban egy másik állapotba került. Ám Anita nemcsak a szépre emlékszik. A színésznő ugyanis azt sem hallgatta el, hogy életének ebben a periódusában iszonyatosan fájtak az ízületei és az ujjai, vizesedett és dagadt a lába.

Emellett küzdött a gyomorsavval, a köldökénél pedig egy barna csík jelent meg. Bár a színésznő nagyon megijjedt az elváltozás láttán, szerencsére az később elmúlt. A színésznő azt mondja, senkinek nem szeretné elvenni a kedvét a terhességtől, de ő valóban így élte meg a dolgot. A tapasztalatcserét pedig mindennél fontosabbnak tartja, hiszen annak idején az neki is sokat segített. Deutsch Anita azt is hozzátette, minden kellemetlen tünetet könnyebb a várandósság alatt elviselni, mint egyébként. Hiszen ilyenkor az ember tudja, hogy milyen örömteli pillanatok várnak rá a küzdelmes kilenc hónap után. A színésznő szerint az anyaság minden kellemetlenségért kárpótolja az embert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik