Szórakozás

Peller Anna: “A férjem egy földönkívüli”

Peller Anna a Barátok köztben forgat, majd a Budapesti Operettszínházba rohan próbálni, játszani. De azt mondja szereti, hogy szétszakítják.

A Barátok köztbeli szerepedet évekkel ezelőtt egy másik színésznő játszotta. Ez nem volt zavaró?

Cseppet sem. Eleinte nem is tudtam pontosan, hogy melyik szerepre hívtak meghallgatásra. Amikor kiderült, hogy Gabi szerepét szánják nekem megbeszéltük, hogy azért is választottak engem, mert ezzel is nyomatékosítani akarták a nézőkben, hogy egy teljesen más karakter tér vissza.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Korábban nézted a sorozatot?

Hogyne! Az elejétől kezdve rajongója voltam. Akkoriban még több időm volt tévézni.

Nehéz volt színház után beleszokni egy egészen más munkatempóba?

Viszonylag rövid idő alatt sikerült beilleszkednem, mert forgatásban jártas kollégáim kiokítottak, hogy miképpen viselkedjek a kamerák előtt. Nem szabad hatalmas mozdulatokat tenni és a túlzott arcmimikát is el kell felejteni. Azt mondták, csináljak úgy, mintha csak beszélgetnénk. Ez bevált.

Volt olyan kollégád, akit már korábban is ismertél?

Várkonyi Andrással és R. Kárpáti Péterrel többször is szinkronizáltunk együtt. Nagyon kedveltük egymást és amióta a Barátok köztben játszom, csak még jobb lett a viszonyunk. A többi kolléga is szeretettel fogadott így könnyű volt a beilleszkedés. Közvetlen partnerem, Tihanyi Tóth Csaba pedig a legkedvesebb és legviccesebb ember a világon.

A férjed nem féltékeny, amikor csókjelentet lát a tévében vagy a színpadon?

Nem, soha. Postosan tudja, hogy ez csupán munka, ami mögött a legcsekélyebb érzelem sincs. Korábban inkább én voltam féltékeny rá, de ebből már kigyógyított.

Kritizálja a munkádat?

Tetszik neki amit csinálok. Esténként, ha tehetjük, együtt nézzük a sorozatot a tévében. Eleinte izgultam, hogy mit szól majd, de látom, hogy elégedett velem. Sőt! Régebben ő mondta, hogy jelentkezned kéne a Barátok köztbe, mert az igazán nekem való. Hát igen,kiválóan ismer engem. Amikor elmondtam neki, hogy bekerülök a sorozatba, azt hitte viccelek.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Rengeteget rohansz forgatásra, színházba, szinkronstúdióba. Nem érzi magát elhanyagolva a párod?

Minden nap hálát adok a sorsnak, hogy rátaláltam. Megértően és kedvesen áll a néha bonyolult hétköznapjaimhoz. Vannak olyan napok, amikor délelőtt forgatok, aztán rohanok a színházba próbálni, majd vissza a stúdióba és este pedig előadás. Nem bánom, mert imádom, ha szétszakítanak. Egy ilyen nap után sem mérgelődik, nem neheztel, amiért későn érek haza. Inkább kitakarít és vacsorával vár engem. Néha azt gondolom, hogy egy földönkívüli vagy egy múlt századból itt maradt úriember. Nagyon boldog vagyok, és minden nőnek azt kívánom, találjon olyan párt magának, amilyet én.

Ennyi munka mellett gondoltál már arra, hogy családot alapíts?

Nagyon szeretnék gyereket, kettőt is. De még nem most. Egy színésznőnek alaposan meg kell fontolnia egy ilyen fontos döntést. Ráadásul későn érő típus vagyok és nálam minden eltolódik. Most így boldog vagyok, néhány év múlva pedig következhet az anyaszerep.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik