Szórakozás

A férfiakat szereti a családos színész – a felesége mégis kitart

Amióta John Travolta zaklatási botránya kirobbant, a sztár felesége nem nyilatkozott az ügyről, de mindenben támogatja a férjét. Érthetetlen, miért.

Az elmúlt héten minden napra jutott egy újabb fejlemény a John Travolta-botrányból. Bár korábban úgy tűnt, hogy néhány vádló visszalép a pereskedéstől, most újra ügyvédet fogadtak, mégpedig ugyanazt. Az ügyvédnő pedig nem alkuszik.

Közben pedig már öt férfi vádolja a sztárt: három masszőr, egy tengerész és egy edzőtermi alkalmazott. Rajtuk kívül Luis Gonzales egykori masszázsterapeuta mesélt a Travoltával való kalandjáról.

„1997-ben történt, amikor a Ritz-Carlton Hotelben dolgoztam, Laguna Niguelben volt néhány találkám John Travoltával” – mesélt Gonzales a National Enquirer magazinnak.

Mindezeken felül kiderült, hogy a Grease című film forgatásán a színész az egyik kollégáját hozta kellemetlen helyzetbe. Jeff Conaway állítólag egyik este arra ébredt, hogy Travolta megpróbálta orálisan kényeztetni.

A pereket talán megúszhatja a sztár, de a régi pletyka most már egyre valószínűbbnek tűnik, miszerint Travolta a férfiakat szereti.

Kelly Preston, a színész felesége a botrány kirobbanása óta nem bújt el a nyilvánosságtól, sőt! Látványosan sokszor nyilatkozik, minden alkalommal a családi egységről beszél. Kérdés, hogy ezt miért teszi, hiszen ez az idilli kép sem mossa le Travoltáról, hogy a saját neméhez vonzódik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik