Szórakozás

John Travolta vádlói sorra meghátrálnak

Akik az elején biztosra vették, hogy a színész nem ússza meg szárazon a zaklatási ügyeit, azok most már egy fillért sem tennének arra, hogy a sztárt elítélik.

Egyre-másra jelentkeztek azok a férfiak, akik szexuális zaklatással vádolták John Travoltát. Az 58 éves színész az első perctől tagadott mindent, az ellene szóló bizonyítékok azonban a vád szerint megállják a helyüket bármelyik bíróságon.

Lassan azonban úgy tűnik, az egész ügyet megússza a sztár, aki viszont perre készül. Szerinte ugyanis egy összeesküvés áldozata, és vádlói csak kitalált történetekkel akarnak tőle pénzt kicsalni.

Az ő igazát látszik alátámasztani, hogy az első masszőr, aki a botrányt kirobbantotta , január 16-át jelölte meg a zaklatás napjának, ám bizonyíték van arra, hogy Travolta nem volt akkor Los Angelesben. A férfi azt mondta, összetévesztette a dátumot, de a történet igaz, ám nem tudott új időponttal előállni.

Az arcát és nevét is vállaló Fabian Zanzi története is megdőlni látszik. A luxus hajón szolgáló férfi ugyanis jelentést tett arról, Travolta megkérte, masszírozza meg, de mert Zanzinak sok dolga volt, tisztelettel visszautasította a sztár kérését. Minderről köteles volt beszámolni a feletteseinek, de ebben nem tett említést semmilyen zaklatásról, ölelésről és szexuális ajánlatról.

„Zanzi bajban van, mert vagy akkor hazudott, vagy most” – mondják kívülálló ügyvédek. Travolta védője pedig kijelentette, ez is bizonyítja, hogy Zanzi hazudott. A sztár harmadik vádlója pedig első körben zárt tárgyalásért folyamodott, de bennfentesek szerint szépen elsikkad majd ez a vád is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik