Szórakozás

Anyaságáról vall a TV2 egykori sztárja

Bár nagyon fiatalon hozta világra első gyermekét Szorcsik H. Viki, egy pillanatig nem bánja, hogy nem vártak a babavállalással. A sorozatszár boldog és gondoskodó édesanyának tartja magát.

Három hónapja született meg Szorcsik H. Viki kisfia. A Jóban Rosszban egykori szereplője most először beszélt arról, hogy miként éli meg az anyaságot. “Eleinte nagyon nehéz volt, császárral szültem, alig tudtam felkelni, fájt a hasam, de most már minden egyszerűbb” – mesélte Viki, aki elmondta, jó és türelmes anyának tartja magát.

Amikor Viki teherbe esett, a legtöbben nagyon fiatalnak találták a gyermekvállaláshoz, ám az egykori sorozatsztár elmondta, mindig is tudta, hogy húszéves koráig édesanya lesz.

A színésznő elmondta, Andris göndör hajú és nagy baba, már most hét kilót nyom. Viki arról is beszélt, egyelőre nem szeretné kamerák előtt megmutatni gyermekét, így a Mokka nézői is csupán a kisfiú kezecskéjéről és lábáról láthattak fotókat.

A Jóban Rosszban Bencsik Beája egyelőre nem tudja eldönteni, kire hasonlít a gyermeke. “Ha velem van, azt mondják, rám, ha az apukájával, akkor inkább rá” – vélekedik, és hozzátette, párja rengeteget dolgozik, de azért besegít a baba körüli teendőkbe. Viki leszögezte, minden vágya, hogy még két gyermeke legyen, nyáron pedig kimondja a boldogító igent kedvesének.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik