Szórakozás

Hamarosan megszületik a tizenéves magyar sztár babája

A 19 éves Szorcsik H. Viki néhány hét múlva édesanya lesz. A Jóban rosszban sztárja a Hír24-nek azt is elárulta, első gyermeke kisfiú lesz, és az András nevet kapja.


Fotó: TV2

Vikit korábban sokat bántották amiatt, hogy sovány. Várandósságának utolsó időszakában azonban épp ideálissá lett a testsúlya, 172 centijéhez 57 kilót nyom. Mosolyogva mesélte, az utóbbi hónapban olyan jó étvággyal eszik, hogy hét kilót sikerült felszednie, míg a korábbi hónapok alatt összesen csak hármat. A fiatal kismama cseppet sem bánja, hogy kikerekedett, ugyanis végre mindenki dicséri, mennyire jól néz ki. A boldog kismama már most biztos abban, hogy kisfia nagyon mozgékony lesz, ugyanis már jelenleg is nagyon aktív.

A Jóban Rosszban Bencsik Beája egyelőre nagyon titkolózik, amikor arról kérdezzük, tervezi-e, hogy szülés után visszatér a TV2 szappanoperájába? Mint ismeretes, karakterét nem szüntették meg, hanem egy új színész vette át. Viki azt nem akarta elárulni, láthatják-e még a nézők a Jóban Rosszban című sorozatban, de azt kikotyogta, hogy szerződése még mindig él a produkcióval. A kismama egyébként jelenleg sem tétlenkedik. Férje autókereskedő, az ő munkájában vesz részt, sokszor elkíséri üzleti útjaira is.

Bár korábban arról szóltak a hírek, hogy Viki nem szeretné, ha férje ott lenne vele a szülőszobán, most ennek éppen az ellenkezőjét állítja, vagyis apás szülést terveznek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik