Szórakozás

Mindenkit lealázott az RTL Klub

Úgy tűnik, jó lóra tett az RTL Klub akkor, amikor műsorára tűzte a Gyanú árnyékában című sorozatot. A nézők imádják a botrányokkal tarkított produkciót.

Az eddigi nézettségi adatok arról tanúskodnak, hogy a csatorna jól döntött, amikor kockáztatott és új műfaj meghonosításával próbálkozott a kereskedelmi televíziózás piacán. A Gyanú árnyékában ugyanis a dokumentumfilmek és a drámák sajátosságait is magán hordozza, ami mindenképpen újdonságnak számít hazánkban.

Éppen ezért mondta mindenki, hogy a csatorna nagyon nagyot kockáztat az új napi sorozattal. Azok azonban, akik már a legelején temették a műsort, nagyot tévedtek. A nézettségi adatok azt bizonyítják, hogy a Gyanú árnyékában eddig nézettebb, mint az RTL Klub bármelyik más műsora.


Fotó: RTL Klub

A 18 és 49 év közötti korosztályban hétfőn a nézők 30, kedden csaknem 27 százaléka volt rá kíváncsi. Ez azt jelenti, hogy hét órakor azok is bekapcsolták a tévét, akiket még az egyébként igencsak nézett híradó sem érdekelt.

Sőt, az új sorozat egyelőre a Barátok köztöt is veri, ami szintén kuriózumnak számít. Úgy tűnik tehát, hogy a Gyanú árnyékában csúnyán lealáz minden mást, a többi csatornáról már nem is beszélve. A vele szinte azonos időben sugárzott műsorok leszakadva kullognak utána.

A szakemberek azt mondják, nem is annyira meglepő az új műsor sikere. A történetek annyira extrémek, már-már botrányosak, hogy a legtöbb embert egyenesen a székhez szögezik. Ráadásul bárkivel bármikor megtörténhetnek, így könnyű velük azonosulni.

Kérdés persze, hogy meddig tudnak újat mutatni a sorozat készítői és a nézők mikor unnak rá az újdonság varázsára? Ez is hamarosan kiderül a következő napok nézettségi adataiból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik