Szórakozás

Szakmát váltana a magyar szépségkirálynő

Bár kevesen tudják, Szunai Linda egy sikeres blogot vezet szépségkirálynői teendői mellett. A fiatal lány, akár hosszú távon is szívesen foglalkozna online kommunikációval.

Szunai Lindát láthattuk már kifutón vonulni, ahogy lélegzetelállító fotók is készültek a szépségkirálynőről. Azt azonban kevesen tudják a fiatal lányról, hogy egy jól működő blogot is vezet, melynek egyre több olvasója van. „Ezt a blogot már elég régóta csinálom. Ebben legfőképp nem magamról, hanem a világról és női témákról írok. Csupa olyan dologról, ami engem is érdekel, és úgy gondolom, hogy mások érdeklődését is felkeltheti” – árulta el a Hír24-nek Szunai Linda, aki szakmájának is el tudná képzelni az online újságírást.

„Szeptemberben kiderül, hogy merre tudok tovább tanulni. Mindenképp kommunikációs sulit szeretnék, mert ez az a közeg, amiben jól tudnék érvényesülni. Erre a világra van rálátásom. Bár leginkább a televíziózást ismerem, könnyen elképzelhető, hogy a suliban kedvet kapok az online-hoz is. Nagyon tetszik ez az irány is” – mondta Szunai Linda, aki tudja, hogy hamarosan az a pillanat is eljön az életében, amikor meg kell válnia a koronájától.

„Hamarosan át kell adnom a koronámat, hiszen letelik az egy év. Kicsit már erre is készülök lélekben” – nyilatkozta a szépségkirálynő, aki egyre jobban érzi magát a bőrében. Bár a férfiak nem legyeskednek körülötte, mégis körvonalazódni látszik egy kapcsolat. Ez pedig szemmel láthatóan újra önbizalmat és örömöt ad a szépsékirálynőnek, aki előző kapcsolatát viharos körlmények között zárta le.

„Általában a férfiak nem mernek nálam kezdeményezni, mert azt mondják, félnek, hogy visszautasítom őket. Pedig, ha bele se vágunk valamibe, sose tudjuk meg, hogy mi sülne ki belőle. Én is vágyom rá, hogy végre úgy térhessek haza, hogy valaki vár otthon. Most kialakulóban van valami, de még nagyon az elején vagyunk. Egyelőre nem szeretnék többet elárulni” – nyilatkozta Szunai Linda, aki pár hónapja zárta le viharos kapcsolatát exével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik