Szórakozás

Áldozattá vált a dús keblű magyar celeb

Kelemen Anna jó ideje kerüli a nyilvánosságot. Az egykori playmate azonban most az RTL Klub kamerái előtt őszintén vallott érzéseiről.

A korábban csak Annácskaként emlegetett híresség meglehetősen jó formában van, láthatóan kiegyensúlyozott. Azt mondja, nagyon megváltozott, a múltját viszont nem bánta meg.

„Azt hittem, hogy én egy jó fej csaj vagyok, és nekem mindent lehet, mindent megúszok. Gondolok itt a kutyás ügyre, az elég felelőtlen életmódomra. És nem úsztam meg. A kutyámat el kellett altatni és én meg kaptam egy kétéves próbaidőt. Azt gondoltam, hogy ott húzni kell egy vonalat és váltani kell” – mesélte Anna az RTL Klub Reflektor magazinjában.

Azt sem tagadta, hogy korábban nagyon elkeseredett, mert úgy érezte, ő egy áldozat. Ma már tudja, áldozatot abból csinálnak, aki „hagyja magát”. Azt gondolja, hogy saját maga áldozatává vált. A 32 éves lány végül úgy döntött, kezébe veszi az irányítást, és változtat az életén. Úgy tűnik, sikerült a varázslat.

„A korábbihoz képest jóval unalmasabb életet élek, de számomra építő jellegűt. Edzésre járok” – mesélte.

Az utóbbi időszakban arról cikkeztek, hogy Anna megbánta a mellnagyobbítását. Azt állítja, új életébe az már nem fér bele, hogy a kebleiről beszélgessen, így arra sem válaszolt, készül-e kisebbítésre. Azt azonban elmesélte, hogy éppen könyvet ír. A szőke celeb jelenleg szingli, de nagyon vágyik már egy igazi társra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik