Szórakozás

Szándékosan alázta meg kollegáját a színésznő

Jelentéktelennek érezte magát Kristen Stewart a legújabb filmje reklámkörútján, Charlize Theron mellett. Nem csoda, hiszen kolléganője minden tekintetben fölémagasodott.

Már korábban is kiderült, hogy a Twilight filmek sztárja, Kristen Stewart önbizalma elég alacsony. „Nem érzem magam szépnek, sem csinosnak, és bár imádok filmezni, a rajongóktól és a fotósoktól könnyen zavarba jövök” – magyarázta a színésznő, aki az elmúlt években sem tanulta meg elviselni a népszerűséget.

Mostani filmje, a Hófehér és a vadász angliai bemutatója pedig a szokásosnál rosszabbul sült el Stewart szerint. A bemutató előtt a mozi főszereplői interjúkat adtak, és ezt követően fotózáson vettek részt.

Charlize Theron mellett a fiatal színésznő jelentéktelennek érzete magát, és ez a közös képeken is jól látszott. „Charlize egyszerűen felé tornyosult, Kristen kínosan feszengett végig – magyarázta az egyik jelenlévő. – Azt a pletykát hallottuk, hogy Charlize szándékosan választott egy jó magas sarkú cipőt, hogy ezzel is érzékeltesse, ki a sztár.”

Theron százhetvenhét centiméter magas, vagyis kilenc centivel magasabb Stewartnál, így ha ő tényleg azt a lapos talpú cipőt viselte volna, amit az öltöztetők eredetileg neki választottak, akkor közel egy magasak lettek volna a körömcipőben pipiskedő Kristennel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik