Szórakozás

Trendi lett örökbefogadni?

Számos hollywoodi csillag tette már le a voksát az örökbefogadás mellett. Vannak köztük, akik nem kedvtelésből választják a gyermekáldásnak ezt a módját.

Lássuk a legismertebb örökbefogadó hollywoodi sztárokat!

Nicole Kidman és Tom Cruise

A színész 1990-ben vette feleségül az ausztrál színésznőt, s közösen fogadtak örökbe egy kislányt, Isabella Jane-t és egy kisfiút, Connor Anthony-t. 2001-es válásukkor a gyerekek úgy döntöttek, hogy Tommal szeretnének élni, amit Nicole szomorúan, de tudomásul vett. A színész 2005 óta alkot egy párt Katie Holmes-szal, 2006-ben világra jött kislányuk, Suri. Nicole Kidman 2006-ban hozzáment Keith Urbanhoz, az ismert country-zenészhez és 2008 nyarán kislányuk született.

Angelina Jolie

A legismertebb örökbefogadó a világon! Brad Pittel közösen jelenleg hat gyereket nevelnek. Maddox-ot, Zaharat, Pax Thient, akiket adoptálták, valamint Shiloht és az ikerpárt Vivienne Marchelinet és Knox Leont, akik a sztárszülők vérszerinti trónkövetelői. Újabban felröppentek olyan pletykák, miszerint a színésznő ismét áldott állapotban van…

Charlize Theron

A legújabb színésznő az örökbefogadó hírességek sorában. A szőkeség régóta hangoztatta már, hogy szeretne családot, eddig nem jött össze neki, most végre elhatározta magát, s adoptált egy kisfiút, akit Jacksonnak hívnak. A 36 éves gyönyörű filmcsillag valószínű nem marad sokáig egyedülálló mami.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik